banaani-kaurapannarit
Reseptit

Banaani-kaurapannarit

Banaani-kaurapannarit maistuvat ilta- tai välipalana koko perheelle. Tähteelle jääneet voi lämmittää mikrossa tai lettupannulla.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Banaani-kaurapannarit

  • 2 banaania
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl maitoa tai vettä
  • 1/4 tl suolaa
  • (kardemummaa tai kaneilia)

Paistamiseen

  • öljyä tai margariinia

Lisäksi

  • marjoja
  • hunajaa tai vaahterasiirappia

Valmistusohje

Banaani-kaurapannarit tehdään helposti näin:

1. Survo banaanit soseeksi haarukalla lautasella. Sekoita kulhossa keskenään banaanisose, munat, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja neste. Mausta taikina suolalla ja halutessasi kardemummalla tai kanelilla.

2. Kuumenna rasva lettupannulla. Lisää koloihin noin 1/2 dl taikinaa. Paista pannukakut puolella teholla kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

3. Tarjoa banaani-kaurapannarit lämpiminä marjojen ja hunajan tai vaahterasiirapin kanssa.

Katso myös: Pannukakku on parhaimmillaan mehevä – kokosimme pannukakkureseptit, joita kannattaa testata

Katso myös Kotiliesi.fi: Elämäsi parhaat pannarit Amerikasta Ahvenanmaalle – katso 6 makoisaa ohjetta

X