Banaani-kaurapannarit
Banaani-kaurapannarit maistuvat ilta- tai välipalana koko perheelle. Tähteelle jääneet voi lämmittää mikrossa tai lettupannulla.
Ainekset
Banaani-kaurapannarit
- 2 banaania
- 2 kananmunaa
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 dl maitoa tai vettä
- 1/4 tl suolaa
- (kardemummaa tai kaneilia)
Paistamiseen
- öljyä tai margariinia
Lisäksi
- marjoja
- hunajaa tai vaahterasiirappia
Valmistusohje
Banaani-kaurapannarit tehdään helposti näin:
1. Survo banaanit soseeksi haarukalla lautasella. Sekoita kulhossa keskenään banaanisose, munat, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja neste. Mausta taikina suolalla ja halutessasi kardemummalla tai kanelilla.
2. Kuumenna rasva lettupannulla. Lisää koloihin noin 1/2 dl taikinaa. Paista pannukakut puolella teholla kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
3. Tarjoa banaani-kaurapannarit lämpiminä marjojen ja hunajan tai vaahterasiirapin kanssa.
Katso myös: Pannukakku on parhaimmillaan mehevä – kokosimme pannukakkureseptit, joita kannattaa testata
Katso myös Kotiliesi.fi: Elämäsi parhaat pannarit Amerikasta Ahvenanmaalle – katso 6 makoisaa ohjetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous