
Broileripaninit
Broileripaninista tulee rapea voileipägrillissä, vohveliraudalla tai kuumassa uunissa paahtamalla. Vegeversiossa broilerin voi korvata esimerkiksi quornilla tai seitanilla.
Lämpimiä voileipiä on kiva tarjota esimerkiksi iltapalaksi.
Ainekset
- 1/2 grillattua broileria
- 2 rkl majoneesia
- 2 tl ranskankermaa tai kermaviiliä
- 2 tl dijoninsinappia
- 1-2 tl currya
- 1/2 paprikaa
- 20 oliivia
- 100 g (savu)juustoa
- 2 ciabattaa
- 2 rkl öljyä
- basilikanlehtiä
Valmistusohje
1. Irrota liha broilerista ja leikkaa kuutioiksi tai revi suikaleiksi. Sekoita majoneesi ranskankermaan. Lisää sinappi ja curry. Sekoita kastike broileripaloihin. Suikaloi paprika, viipaloi oliivit. Leikkaa juusto viipaleiksi.
2. Puolita ciabatta-leivät pitkittäin. Valuta leikkuupinnoille öljyä. Jaa broileriseos alemman pohjan päälle. Lisää paprikapalat, oliiviviipaleet, basilikanlehdet ja juusto. Paina päälle toinen leipäviipale. Puolita leivät.
3. Kuumenna leipiä kohtalaisella lämmöllä voileipägrillissä tai vohveliraudassa noin 10 minuuttia tai kunnes leipien pinta on rapea ja täyte kuumaa. Voit kuumentaa broileripanineita myös 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Nälkä lähtee myös näillä leivillä:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous