Reseptit

Kinkku-juustopaninit

28.4.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kinkku-juustopaninit maistuvat loistavasti aamu-, väli- tai iltapalana.

Ainekset

4 pitkulaista hyvää sämpylää
1 rkl hyvää sinappia
100 g vahvaa sulatejuustoa
4 isoa viipaletta ilmakuivattua kinkkua
8 paksua viipaletta kermajuustoa
1 omenaa viipaleina
kourallinen rucolaa

Valmistusohje

1. Halkaise sämpylät ja sipaise pinnat sinapilla.

2. Voitele ne myös reilusti voimakkaalla sulatejuustolla.

3. Asettele pohjapalalle kinkku-, juusto- ja omenaviipaleet sekä runsaasti rucolaa.

4. Paina sämpylät kiinni ja grillaa ne rapeiksi voileipägrillissä tai paistinpannulla,

Katso myös:

Avokado-mozzarella-lohileipä Ruoka.fi

Broileri-paprikarucolaleipä Ruoka.fi

Täytetty pitaleipä Kotiliesi.fi