Chorizo-kikhernepasta
Chorizo-kikhernepasta valmistuu pienellä vaivalla. Lehtikaali ja fetajuusto täydentävät mahtavan arkipastan. Ole tarkkana pastan keittoajan kanssa, sillä parhaimmillaan pasta on suussa tuntuvan al dentenä.
Ainekset
Chorizo-kikhernepasta
- 250 g pastaa, esim. pappardelle
- 150 g chorizoa
- 1 sipuli
- 1 l suikaloitua lehtikaalia tai pinaattia
- 1 prk (230 g) kikherneitä suolaliemessä
- 2 rkl öljyä
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 100 g valkosipulituorejuustoa
- 1 dl pastan keitinvettä
Lisäksi
- 150 g fetajuustoa
Valmistusohje
1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaiseksi ajaksi.
2. Viipaloi chorizo. Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele ja suikaloi lehtikaali. Valuta kikherneet lävikössä.
3. Paista sipulia ja chorizoa öljytilkassa pannulla, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää lehtikaalit ja kikherneet. Paista sekoitellen viitisen minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Lisää valkosipulituorejuusto ja pastan keitinvesi. Valuta pasta lävikössä ja kippaa pannulle. Pyöräytä sekaisin. Viimeistele chorizo-kikhernepasta fetajuustolla.
Katso myös: Chorizopasta
Katso myös Kotiliesi.fi: Chorizokeitto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous