Grillattu entrecôte ja lipstikka-sitruunavoi
Entrecôte ja lipstikka-sitruunavoi maistuvat lämpiminä kesäiltoina.
Ainekset
Grillattu entrecôte:
- 4 entrecôte-pihviä
- rypsiöljyä
- 2 tl grillausrubia
Maustevoi:
- 100 g pehmeää voita
- 1 dl hienonnettua lipstikkaa
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Grillattu entrecôte ja lipstikka-situunavoi valmistuu näin:
1. Ota entrecôte-pihvit huoneenlämpöön tunti pari ennen grillaamista. Sipaise pinnat rypsiöljyllä ja mausta molemmin puolin ripauksella grillausrubia.
2. Sekoita pehmeään voihin lipstikka, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä ripaus suolaa.
3. Grillaa pihvit hyvällä lämmöllä molemmin puolin noin 3 minuuttia ja kääri ne sitten folioon vetäytymään muutamaksi minuutiksi. Leikkaa pihvit halutessasi ohuiksi viipaleiksi.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin grillaat kasviksia
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous