Reseptit

Grillattu maissi ja korianteri-limettivoi

5.9.2013 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Kristiina Kurronen

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Kotimainen maissi maistuu tuoreena tai perinteisesti valmistettuna keittäen tai grillaten. Eksoottinen maustevoi korianterista ja limetistä antaa uuden makukokemuksen.

Ainekset

Grillattu maissi ja korianteri-limettivoi:

4-8 tuoretta maissia
125 g voita
1 limetin raastettu kuori
2 rkl hienonnettua korianteria
1 rkl limettimehua

Valmistusohje

1. Valmista ensin maustevoi. Sekoita pehmeän voin joukkoon limettiraaste, hienonnettu korianteri ja limettimehu. Muotoile voista pötkö leivinpaperipalan välissä. Siirrä jääkaappiin kovettumaan.

2. Aseta maissit suojuslehtien kanssa grilliin. Kypsennä useasti käännellen 15–20 minuuttia, kunnes suojuslehdet ovat hiiltyneet. Poista suojuslehdet ja kanta ja tarjoile maustevoin kera.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme