Reseptit

Grillattu parsa

Grillattu parsa on parhaimmillaan hiukan napakkana, joten älä grillaa sitä ylikypsäksi. Tarjoa suolan, pippurin ja lipstikka-sitruunavoin kanssa.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Grillattu parsa on parhaimmillaan hiukan napakkana, joten älä grillaa sitä ylikypsäksi. Tarjoa suolan, pippurin ja lipstikka-sitruunavoin kanssa.

Ainekset

  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • nokare lipstikka-sitruunavoita

Valmistusohje

1. Huuhtele parsat ja kuivaa ne hyvin. Leikkaa parsatankojen tyvestä pois 1–2 sentin pituinen puiseva osa.

2. Laita parsat laakeaan astiaan ja kääntele joukkoon tilkka öljyä.

3. Grillaa parsoja sellaisenaan 2–3 minuuttia kuumalla grillillä.

4. Nostele parsat lautaselle ja ripottele pinnalle ripaus suolaa ja mustapippuria. Nosta päälle sulamaan vielä nokare lipstikka-sitruunavoita.

X