Reseptit

Grillatut paprikat

Grillatut paprikat täytetään tomaatilla ja mozzarellajuustolla. Tässä helppo kasvislisuke vaikka grillatulle kalalle.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Grillatut paprikat

  • 4 paprikaa
  • 1/4 tl suolaa
  • basilikanlehtiä
  • 2 tomaattia
  • 1 pallo (150 g) mozzarellajuustoa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Grillatut paprikat tehdään helposti näin:

1. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Mausta paprikat sisältä suolalla ja lisää pohjalle pari basilikanlehteä. Lohko tomaatit ja laita jokaiseen paprikaan yksi lohko. Valuta päälle öljy.

2. Kypsennä paprikoita noin 15 minuuttia, lisää revitty mozzarella paprikoiden sisään ja jatka kuumennusta vielä hetki. Rouhaise pinnalle mustapippuria.

Katso myös: Kesän kuumin grillimenu maistuu myös vegaaneille

Katso myös Kotiliesi.fi: Grillatut kasvikset – näin valmistat täydelliset grillikasvikset

X