Grillatut paprikat ja burrata
Grillatuista paprikoista ja burratasta syntyy mehevä salaatti. Jos et löydä kaupasta burrataa, käytä reseptissä mozzarellaa sen tilalla.
Ainekset
Grillatut paprikat ja burrata
- 4 paprikaa
- 2+3 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- 1/2 sitruunan mehu
- 1/4 tl sokeria
- 1/2 dl timjamia hienonnettuna
- 200 g burrataa tai bufala mozzarellaa
Valmistusohje
Grillattu paprika ja burrata tehdään helposti näin:
1. Puolita paprikat ja poista siemenet.
2. Kääntele puolikkaiden joukkoon 2 rkl oliiviöljyä. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
3. Grillaa paprikan puolikkaat pehmeiksi ja niin, että ne saavat väriä.
4. Nostele paprikat tarjoiluvadille.
5. Sekoita 3 rkl oliiviöljyä, sitruunamehu, sokeri, ripaukset suolaa ja mustapippuria sekä timjami kastikkeeksi.
6. Valuta puolet kastikkeesta paprikoille.
7. Revi päälle burrata (tai mozzarella), valuta päälle loppu kastike ja koristele grillatut paprikat timjamin lehdillä.
Katso myös: Paahdettu paprika-valkosipulikastike
Katso myös Kotiliesi.fi: Paprika tuo väriä ruokiin – tutustu herkullisiin ohjeisiin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous