![](https://anna.fi/awpo/img/2020/06/grillatut_varsiparsakaalit.jpg?s=1d7f3f0d2442942fa0e3f3f80807b780&fit=crop)
Grillatut varsiparsakaalit ja chilivoi
Grillatut varsiparsakaalit saavat ytyä chilillä ja tabascolla terästetystä maustevoista. Halutessasi voit korvata varsiparsakaalit kukkakaaliviipaleilla tai vaikka tankoparsalla.
Ainekset
Grillatut varsiparsakaalit:
- 1 pkt (250 g) varsiparsakaalia
- 2 rkl öljyä
- 1/2 tl suolaa
- (1 chili)
Chilivoi:
- 75 g voita
- 1 chili
- 1 rkl limetinmehua
- 1 tl tabascoa
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
Grillatut varsiparsakaalit ja chilivoi tehdään näin:
1. Valmista ensin chilivoi. Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään puoleksi tunniksi. Huuhtele chili, halkaise, poista siemenet ja kanta, hienonna. Sekoita pehmeän voin joukkoon chilit, limettimehu, tabasco ja ripaus suolaa. Lusikoi seos kulhoon tai kääräise chilivoi alumiinifolioarkin sisälle ja anna jähmettyä jääkaapissa.
2. Huuhtaise varsiparsakaalit. Sekoita varsiparsakaalit, öljy ja suola kulhossa. Grillaa keskilämmöllä noin 5–7 minuuttia, kunnes varsiparsakaalit ovat ruskistuneet nupuistaan.
3. Levitä grillatut varsiparsakaalit tarjoiluvadille. Nostele päälle chilivoita. Viipaloi päälle halutessasi chiliä.
Katso myös: Rapeat broccolinit
Katso myös Kotiliesi.fi: Grillattua parsaa, sitruunaa ja mantelia
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous