Reseptit

Hedelmäsalsa

22.6.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

¼ tuoreesta ananaksesta
1 tähtihedelmä
½ kurkkua
1–2 punaista chiliä
2 rkl öljyä
silputtua korianteria

Valmistusohje

Hedelmäsalsa raikastaa suun.

1.  Silppua ananas, tähtihedelmä, siemenetön kurkku ja chili hienoksi. Lisää seokseen öljy ja silputtu korianteri. Mausta suolalla ja halutessasi tilkalla sitruuna- tai limettimehua.

Kommentit (1)

Mikä on salsan ja chutneyn välinen ero ? Sopiiko tähtiananas kylmään dippikastikeseen, lisukkeena esim. kalalle tai lihalle tai katkarapujen kera?




0



0

Mikä on salsan ja chutneyn välinen ero ? Sopiiko tähtiananas kylmään dippikastikeseen, lisukkeena esim. kalalle tai lihalle tai katkarapujen kera?




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *