Helppo suklaamoussepiirakka
Helppo suklaamoussepiirakka jälkiruoaksi tai kahvipöytään valmistuu nopeasti vain neljästä raaka-aineesta. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä.
Ainekset
Helppo suklaamoussepiirakka:
- 250 g karamellisoituja keksejä (esim. Lotus Biscoff)
- 100 g voita
- 200 g tummaa suklaata
- 4 dl vispikermaa
Valmistusohje
Helppo suklaamoussepiirakka leivotaan näin:
1. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painelemalla. Sulata voi ja sekoita keksimurusiin. Painele seos ison (n. 25 cm) irtopohjaisen piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Voit myös käyttää pieniä annospiirakkavuokia. Laita pohjat kovettumaan pakastimeen.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Paloittele suklaa mikronkestävään astiaan. Kuumenna täydellä teholla 1 minuutti kerrallaan välillä sekoittaen, kunnes suklaa sulaa. Lisää suklaa nopeasti ja tehokkaasti sekoittaen kermavaahtoon. Levitä mousse pohjien päälle. Jos suklaata jää sulatuskulhon pohjalle, valuta se lusikalla piirakoiden pinnalle. Laita suklaamoussepiirakka jääkaappiin ja anna jähmettyä 2 tuntia.
Katso myös: Suklaa-suolakinuskitartaletit
Katso myös Kotiliesi.fi: Suklaakakku maistuu kaikille – katso herkulliset reseptit!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous