Herne-halloumitortillat
Kesäisissä herne-halloumitortilloissa yhdistyvät kylmät ja lämpimät täytteet. Käytä näihin tuoreita vihreitä herneitä.
Ainekset
Herne-halloumitortillat
- 2 dl valmista maustamatonta hummusta
- 2 tl harissaa
- 1/2 limetin mehu
- suolaa
- mustapippuria
- 200 g tuoreita vihreitä herneitä
- 2+2 rkl oliiviöljyä
- 1/2 limetin mehu
- 2 rkl hienonnettua korianteria
- 1 pieni punasipuli hienonnettuna
- 200 g halloumijuustoa viipaleina
- 8 pientä maissitortillaa
Valmistusohje
Herne-halloumitortillat tehdään helposti näin:
1. Mausta hummus harissalla, limettimehulla, suolalla ja mustapippurilla.
2. Sekoita kulhossa herneiden joukkoon 2 rkl oliiviöljyä, limettimehu, korianteri ja hienonnettu punasipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Kuumenna paistinpannulla 2 rkl oliiviöljyä ja paista halloumiviipaleisiin hyvä väri molemmin puolin.
4. Kuumenna tortillat toisella pannulla (tai uunissa pellillä).
5. Nostele tortillat lautasille tai vadille ja levitä niille hummus. Lisää päälle herne-sipuliseos ja lopuksi halloumiviipaleet. Tarjoa heti!
Katso myös: Mustapapusalsatortillat
Katso myös Kotiliesi.fi: Perjantai-illan parhaat herkut: Maistuisiko pizzapannari, feta-mustakaali-quesadillat tai meksikolainen nachosalaatti?
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous