Mustapapusalsatortillat
Mustista tölkkipavuista, avokadosta, ananaksesta ja tomaatista syntyy raikas salsa tortillojen sisälle käärittäväksi.
Ainekset
- 1 prk (300 g) mustapapuja
- 1 avokado
- 2 rkl limetinmehua
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- 1 prk (200 g) ananaspaloja
- 150 g kirsikkatomaatteja
- 1 dl hienonnettua korianteria
- ripaus suolaa
- 8 täysjyvätortillalettuja
- 5 dl salaattisekoitusta
- 100 g ranskankermaa
Valmistusohje
1. Kaada pavut lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
2. Halkaise avokado, poista kivi, leikkaa hedelmäliha kuoressaan viipaleiksi ja kaavi viipaleet kuoresta kulhoon. Purista päälle limetinmehua ja lisää oliiviöljy.
3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Valuta ananaspalat liemestään ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa neljäksi lohkoksi. Sekoita avokadoviipaleiden joukkoon mustapavut, ananaspalat, kirsikkatomaatit, valkosipuli ja hienonnettu korianteri. Mausta ripauksella suolaa.
4. Levitä tortillalettujen päälle mustapapuseosta ja salaattisekoitusta. Nosta päälle lusikallinen ranskankermaa. Taita tortilla rullalle ja syö heti.
Pavuista valmistat nopeasti ruokaisat eväät:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous