Hirssiletut ja kasviskaviaari
Ainekset
Kasviskaviaari
Lisäksi
Valmistusohje
1. Lämmitä soijavalmiste kädenlämpöiseksi. Sulata hiiva nesteeseen ja sekoita joukkoon huoneenlämpöinen kivennäisvesi, hirssihiutaleet, tattarijauhot, siirappi,
suola ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Anna seistä peitettynä lämpimässä paikassa noin tunti.
2. Kääri munakoiso folioon ja kypsennä 250-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes se on täysin kypsä. Huuhtele kvinoa ja keitä suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise munakoiso ja kaavi sisukset kulhoon. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, sitruunamehu ja mausteet ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon kypsä kvinoa ja hienonnetut yrtit.
3. Vatkaa lettutaikina tasaiseksi. Paista öljyssä lettupannulla pieniä lettuja. Nosta lämpimien lettujen päälle notkistettua jogurtin kaltaista soijavalmistetta ja kasviskaviaaria.