Kalapihvit thaimaalaisittain
Kirjolohi kestää tymäkänkin maustamisen. Tarjoa thaityylisten pihvien kanssa jasmiiniriisiä.
Ainekset
- 300 g fileoitua kirjolohta
- 2 tl punaista thaicurrya
- 1 rkl kalakastiketta
- 2 rkl sitruunamehua
- 3 rkl kermaa tai kookosmaitoa
- 1 nippu korianteria
- 1 viipaloitu punainen chili
Valmistusohje
1. Pane kala monitoimikoneeseen ja jauha hienoksi. Lisää curry, kalakastike, sitruunamehu ja neste. Pyöräytä seos tasaiseksi massaksi. Muotoile kostutetuin käsin pulleiksi, pieniksi pihveiksi.
2. Paista pihvejä chiliviipaleilla maustetussa öljyssä molemmin puolin pari kolme minuuttia. Lisää pinnalle reilusti korianteria.
Katso myös:
Thai-lohikeitto, Ruoka.fi
Grillatut lohipihvit, Ruoka.fi
Höyrytetty lohi, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous