4.4.2012

Kananpoika burgundilaisittain

Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

5

Arvostelu

Ainekset

1 iso kokonainen broileri tai 2 kukonpoikaa
1 rkl öljyä
2 dl ranskalaista valkoviiniä (chardonnay)
1 dl ranskankermaa (crème fraîche)
dijoninsinappia
70 g voimakasta juustoraastetta (Comte)
tarvittaessa ripaus suolaa
tarvittaessa ripaus vastarouhittua pippuria

Valmistusohje

1. Paista broileri kauttaaltaan öljyssä padassa.

2. Lisää viiniä ja hauduta kypsäksi.

3. Sekoita sinappi ja juustoraaste ranskankermaan ja sekoita broilerien haudutusliemeen. Tarkista maku.

4. Paloittele lintu sopiviin annoksiin ja tarjoa kastikkeen ja vihannesriisin tai perunan ja höyrykasvisten kanssa.

 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *