Karamellisoidut omenat hunajan ja sinihomejuuston kera
Voissa ja hunajassa paistetut omenat ja sinihomejuusto ovat taivaallisen hyvää.
Ainekset
- 4 pientä omenaa
- 2 rkl voita
- 1 rkl hunajaa
- 80 g sinihomejuustoa
- 4 rkl paahdettuja hasselpähkinöitä
Valmistusohje
1. Pese omenat ja halkaise ne pituussuunnassa. Koverra siemenkotaa pois esimerkiksi teelusikalla.
2. Kuumenna voi paistinpannulla ja lisää hunaja ja anna seoksen poreilla hieman. Lisää omenat ja paista niitä voi-hunajaseoksessa pari minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen. Omenat saavat pehmentyä mukavasti.
3. Nosta omenapuolikkaat lautasille ja murenna päälle sinihomejuustoa.
4. Viimeistele hieman rouhituilla paahdetuilla hasselpähkinöillä.
Katso myös:
Lämmin brie karamelliomenoiden kanssa, Ruoka.fi
Omenajälkiruoka, Ruoka.fi
Hunajainen briejuusto, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous