Katkarapu-kasvispasta
Katkarapu-kasvispasta on makujen ja värien ilotulitusta. Herkullinen pasta-ateria sopii hyvin viikonloppuun, mutta valmistuu nopeasti myös arki-illan iloksi. Riisispagetin voit korvata millä tahansa pastalla. Kokeile esimerkiksi maukasta tattarispagettia.
Ainekset
Katkarapu-kasvispasta:
- 200 g pakastekatkarapuja tai 1 prk (n. 300 g) ravunpyrstöjä
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 12 minitomaattia
- 80 g babypinaattia
- 300 g riisispagettia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 dl raastettua parmesaanijuustoa tai muuta kypsytettyä juustoa
- 2 rkl pinjansiemeniä
- basilikanlehtiä
Valmistusohje
Katkarapu-kasvispasta tehdään helposti näin:
1. Sulata katkaravut siivilässä tai valuta säilykeravut liemestään.
2. Leikkaa kesäkurpitsa nauhoiksi tai kuutioiksi. Puolita tomaatit, huuhtele pinaatti.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota pastan kiehuessa kasviksia pari minuuttia oliiviöljyssä paistokasarissa. Kaada sekaan pasta ja vähän keitinlientä ja kääntele joukkoon ravut. Rouhi pinnalle reilusti pippuria. Viimeistele katkarapu-kasvispasta parmesaaniraasteella, pinjansiemenillä ja basilikanlehdillä.
Katso myös: One pot -rapupasta
Katso myös Kotiliesi.fi: Korealaiset katkarapu-salaattikupit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous