Katkarapu-mätidippi
Katkarapu-mätidippi on trenditahnan astetta ruokaisampi versio, joka maistuu niin spelttikeksien kuin sipsienkin kera.
Ainekset
Katkarapu-mätidippi
- 150 g pakastekatkarapuja
- 100 g mätiä
- 1/2 ruukku ruohosipulia
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 tl tomaattipyreetä
- 1 prk (200 g) ranskankermaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Sulata katkaravut siivilässä. Hienonna pyrstöt.
2. Lisää katkaravut, mäti, ruohosipulisilppu, sitruunan mehu sekä kuoriraaste ja tomaattipyree ranskankermaan. Mausta katkarapu-mätidippi suolalla ja mustapippurilla.
Lue myös: Parhaat dippikastikkeet
Lue myös Kotiliesi.fi: Mätidippi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous