Reseptit

Katkarapu-mätidippi

Katkarapu-mätidippi on trenditahnan astetta ruokaisampi versio, joka maistuu niin spelttikeksien kuin sipsienkin kera.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Katkarapu-mätidippi

  • 150 g pakastekatkarapuja
  • 100 g mätiä
  • 1/2 ruukku ruohosipulia
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl tomaattipyreetä
  • 1 prk (200 g) ranskankermaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Sulata katkaravut siivilässä. Hienonna pyrstöt.

2. Lisää katkaravut, mäti, ruohosipulisilppu, sitruunan mehu sekä kuoriraaste ja tomaattipyree ranskankermaan. Mausta katkarapu-mätidippi suolalla ja mustapippurilla.

Lue myös: Parhaat dippikastikkeet

Lue myös Kotiliesi.fi: Mätidippi

X