4.5.2012

Kaura-omenapaistos

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

6 happoista omenaa
1 rkl kanelia

muruseos:

100 g sulatettua voita tai margariinia
1 dl fariini- tai ruokosokeria
3 dl kaurahiutaleita
½ dl vehnäjauhoja

Valmistusohje

Huuhdo ja halkaise omenat. Poista niistä kanta ja siemenkota. Lohko omenanpuolikkaat. Lado omenalohkot uunivuokaan ja mausta ne kanelilla.

Sekoita sulatetun rasvan joukkoon muut muruseoksen aineet ja levitä seos omenalohkojen päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia.

Tarjoa paistos vaahdotetun vanilliinikastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi