
Kurkku-sipulirelissi
Kurkku-sipulirelissi kruunaa niin voileivät, hampurilaiset kuin hot dogitkin.
Ainekset
- 500 g avomaankurkkua
- 2 banaanisalottisipulia
- 1 valkosipulin kynsi
mausteliemi
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl vettä
- 2 rkl suolaa
- 2 dl sokeria
- 10 kokonaista valkopippuria
- 1 dl minttua ja tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Kurkku-sipulirelissi sopii paitsi leivän päälle myös hampurilaisiin, hot dogeihin, wrappeihin ja eväsleipien väliin.
1. Pese kurkut ja raasta ne karkeaksi raasteeksi.
2. Hienonna sipulit ja valkosipuli.
3. Mittaa kattilaan mausteliemen ainekset lukuun ottamatta yrttejä. Kiehauta. Nosta kattila liedeltä. Lisää kuumaan liemeen kurkkuraaste ja hienonnetut sipulit sekä yrtit. Anna
maustua 15 minuuttia.
4. Purkita puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Katso myös:
Kukkakaali-sipuligratiini, Ruoka.fi
Kurkkuohukaiset, Ruoka.fi
Sipulipiiras, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous