Reseptit

Kylmäsavuhaukitartar

Kylmäsavuhaukitartar maistuu tummalla leivällä tai blinien kanssa.
Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Sampo Korhonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g viipaloitua kylmäsavustettua haukea
  • 1 dl silputtua ruohosipulia
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 dl venäläistä jogurttia (17 % rasvaa)
  • 1 salottisipuli
  • 1/4 tl vastarouhittua mustapippuria
  • (suolaa)

Valmistusohje

1. Hienonna kalaviipaleet veitsellä karkeaksi silpuksi. Hienonna myös salottisipuli ja ruohosipuli. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori.

2. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta seos mustapippurilla. Tarkista suola.

3. Tarjoa tartar blinien kanssa.

X