14.3.2014

Kylmäsavuhaukitartar

Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Sampo Korhonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

200 g viipaloitua kylmäsavustettua haukea
1 dl silputtua ruohosipulia
1 sitruunan raastettu kuori
1 dl venäläistä jogurttia (17 % rasvaa)
1 salottisipuli
1/4 tl vastarouhittua mustapippuria
(suolaa)

Valmistusohje

Kylmäsavuhaukitartar maistuu tummalla leivällä tai  blinien kanssa.

1. Hienonna kalaviipaleet veitsellä karkeaksi silpuksi. Hienonna myös salottisipuli ja ruohosipuli. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori.

2. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta seos mustapippurilla. Tarkista suola.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi