Lämmin persimonisalaatti
Lämmin persimonisalaatti saa suolaisen makulisän fetajuustosta. Vaniljainen persimoni ja uunissa paahtunut feta ovat mainio makupari.
Ainekset
Lämmin persimonisalaatti
- 4-5 persimonia
- 1 punasipuli
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 sitruunan mehu
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 150 g fetajuustoa
- 50 g babypinaattia
Valmistusohje
1. Poista persimoneista kova kanta.
2. Lohko persimonit ja sipuli.
3. Levitä lohkot uunivuokaan ja valuta päälle oliiviöljy, hunaja sekä sitruunamehu. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
4. Murenna päälle fetajuusto ja paahda 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
5. Jäähdytä hieman ja kääntele joukkoon pinaatti. Tarjoa lämmin perismonisalaatti heti.
Lue myös: Persimon-fetasalaatti
Lue myös Kotiliesi.fi: Persimon-juureslisuke
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous