
Lohi-avokadopalat
Avokadosta ja kylmäsavu-lohesta syntyvät maailman nopeimmat ja herkuimmat alkupalat, joiden kanssa sopii lasillinen kuohuvaa.
Ainekset
- 1 iso tai 2 pientä avokadoa
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
- 1/2 tuore vihreä chilipalko
- 3 rkl hienonnettua korianteria
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 tl hunajaa
Lisäksi
- n. 12 kpl pieniä ruisnappeja
- 100 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
Valmistusohje
1. Koverra avokadojen hedelmäliha kulhoon, ja murskaa se haarukalla tahnaksi.
2. Lisää limetin mehu ja raastettu kuori, hienonnettu chili, korianteri, oliiviöljy sekä suola, mustapippuri ja hunaja. Tarkista maku.
3. Levitä ruisnapeille avokadotahnaa ja asettele päälle lohipalat. Viimeistele tuoreella mustapippurilla.
4. Tarjoile alkupalana vaikkapa kuohuviinin kera.
Katso myös:
Kylmäsavulohi-kurkkurullat, Ruoka.fi
Lohipastrami, Ruoka.fi
Lohikääröt, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous