
Lohi-vuohenjuustobruschettat
Lohi-vuohenjuustobruschettat sopivat alkupalaksi tai sellaisenaan kevyeksi kesäiltapalaksi. Rapeat leivät ja kylmäsavulohi-vuohenjuustotahna ovat ihana yhdistelmä, joten varaudu: nämä viedään käsistä!
Ainekset
Lohi-vuohenjuustobruschettat:
- 8 viipaletta maalaisleipää
- 2 rkl oliiviöljyä
Lohi-vuohenjuustotahna:
- 1 pieni punasipuli
- 1 ruukku ruohosipulia
- 150 g kylmäsavustettua lohta
- 200 g pehmeää vuohenjuustoa
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/4 tl mustapippuria
- (tarvittaessa suolaa)
Valmistusohje
Lohi-vuohenjuustobruschettat tehdään näin:
1. Sipaise leipien pinnat oliiviöljyllä ja paahda ne rapeiksi grillissä.
2. Hienona punasipuli ja ruohosipuli. Kuutioi kylmäsavulohi.
3. Sekoita pehmeän vuohenjuuston joukkoon sipulit, kylmäsavulohi, sitruunamehu, oliiviöljy sekä mustapippuri. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa.
4. Levitä seos rapeille leipäviipaleille ja koristele ruohosipulilla.
Katso myös: Vadelma-kinkkubruschettat
Katso myös Kotiliesi.fi: Bruschetta on alkupalojen klassikko
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous