Reseptit

Luumuja, parmesaania ja hunajaa

Luumut, parmesaani ja hunaja sopivat täydellisesti yhteen.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • kypsiä tuoreita luumuja
  • parmesaania
  • hunajaa

Valmistusohje

Poista luumuista kivet tekemällä viilto luumun toiseen kylkeen. Täytä viilto parmesaanipalalla. Valuta päälle vähän hunajaa. Voit lisätä annokseen palan paahdettua joululimppua.

Lisää juustoherkkuja:

953238-viikunamustaherukkahillloke.jpg

Viikuna-mustaherukkahilloketta ja juustoja

950955-viikuna_sinihomejuusto.jpg

Aurajuustoviikunat

756678-juustopallot.jpg

Juustopallot

Kotiliesi.fi: Juustolautanen

X