
Mango-lohicurry
Nopea ja helppo mango-lohicurry maistuu koko perheelle! Makea mango, kookos ja lohi ovat täydellinen makutrio!
Ainekset
Mango-lohicurry
- 1 punasipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl neitsytkookosöljyä (tai rypsiöljyä)
- 1 rkl punaista currytahnaa
- 400 g lohta kuutioina
- 1 mango kuutioina
- 2 dl kookoskermaa
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 dl vettä
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
- 1 pss babypinaattia
Valmistusohje
Mango-lohicurry tehdään helposti näin:
1. Kuori ja suikaloi punasipuli, ja hienonna valkosipuli.
2. Kuumenna kookosöljy korkeareunaisessa paistinpannussa ja kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää currytahna ja sekoita, anna maun herätä.
3. Lisää lohipalat ja anna niiden paistua niin, että ne saavat väriä pintaan. Kääntele lohipaloja varovasti, etteivät ne mene rikki.
4. Lisää mangokuutiot ja kookoskerma, sitruunamehu ja vesi. Kiehauta ja mausta suolalla, mustapippurilla ja makealla chilikastikkeella.
5. Kääntele joukkoon pinaatti, kuumenna ja tarjoa mango-lohicurry keitetyn riisin tai nuudelien kera.
Vinkki! Makean chilikastikkeen voi lisätä annokseen vasta lautasella, jos kaikki eivät pidä tulisesta ruoasta.
Katso myös: Intialainen lohicurry
Katso myös Kotiliesi.fi: Thaimaalainen lohicurry
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous