Mansikka-rahkaletut
Nämä rahkaletut ovat parhaat letut, joita olen ikinä maistanut. Mikä raikkaus ja makeus samassa paketissa!
Ainekset
Taikina
- 250 g maitorahkaa
- 3 kananmunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 2–3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
- 200 g mansikoita
Tarjoiluun
- vaniljajäätelöä
- (tuoreita mansikoita)
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki taikinan ainekset, mansikoita lukuun ottamatta, tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15–20 minuuttia.
2. Leikkaa mansikat viipaleiksi.
3. Paista taikinasta lettupannulla pieniä lettuja ja laita pinnalle muutama mansikkaviipale ennen kääntämistä.
4. Tarjoile letut vaniljajäätelön ja halutessasi tuoreiden mansikoiden kanssa.
Katso myös:
Makeat syrnikit, eli rahkaletut, Ruoka.fi
Puolukkaiset rahka-tattariletut, Ruoka.fi
Rahkaohukaiset ilman munaa, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous