Mansikka-raparperihillo
Hillo on helppo tapa säilöä kesän sato.
Ainekset
Mansikka-raparperihillo
- 1 kg raparperia
- 2 l mansikoita
- 1 kg hillosokeria
Valmistusohje
Mansikka-raparperihillo valmistuu näin helposti:
1. Huuhdo ja paloittele raparperit, ja pane ne mansikoiden kanssa kattilaan. Kuumenna kunnes kattilasta alkaa nousta höyryä.
2. Lisää hillosokeri sekoittaen. Keitä 20 minuuttia. Ravista kattilaa usein, ettei mansikka-raparperihillo pala pohjaan.
3. Nosta kattila levyltä ja anna hillon jäähtyä puoli tuntia.
4. Poista pinnalta vaahto ja tölkitä mansikka-raparperihillo puhtaisiin tölkkeihin. Säilytä kylmässä.
Vinkki: Näin tehdään mummolasta tuttu raparperi-mansikkakiisseli
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään raparperihilloke
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous