Mansikkakakku kulhossa
Mansikkakakku kulhossa syntyy helposti mutkia oikoen. Valmis kakkupohja on oikotie onneen. Maku tuo mieleen lapsuuden kesät.
Ainekset
Mansikkakakku kulhossa, pohja
- 1 valmis kakkupohja
- 1 dl sitruunalimonadia
Täyte
- 250 g mansikoita
- 4 dl vispikermaa
- 2 dl paksua turkkilaista jogurttia
- 1/2 dl sokeria
- 1 dl mansikkahilloa
- 1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
Koristeluun
- 250 g mansikoita
Valmistusohje
Mansikkakakku kulhossa tehdään helposti näin:
1. Valmista ensin täyte. Puhdista ja paloittele mansikat.
2. Vaahdota kerma. Lisää vaahdon joukkoon jugurtti ja sokeri.
3. Kääntele seokseen mansikkahillo, mansikkapalat sekä hienonnettu minttu.
4. Nosta yksi kakkupohja lasimaljan pohjalle ja kostuta se limonadilla. Lusikoi päälle 1/3 täytteestä. Tasoite pinta ja tee toinen samanlainen kerros. Nosta päällimmäiseksi viimeinen kakkupohja ja lusikoi pinnalle lopputäyte.
5. Puolita koristeluun tulevat mansikat ja asettele ne kauniisti kakun pinnalle.
6. Anna kakun tekeytyä vartin verran ennen tarjoilua.
Katso myös: Mansikka-kulhokakku
Katso myös Kotiliesi.fi: Mansikkakääretorttukakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous