Marinoidut paahdetut paprikat
Maistuvat paprikat sopivat patongin päällä naposteltavaksi. Ne ovat myös oiva lisuke paahdetulle broilerille tai paistetulle pihville.
Ainekset
- 4 keskikokoista paprikaa
- 8 valkosipulinkynttä
- 1 ison sitruunan mehu
- 1 1/2 dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä
- 1 tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 1 tl chilirouhetta
- 4 rkl timjamia hienonnettuna
Valmistusohje
n. 1 l kokoinen purkki
1. Poista paprikoista kanta ja siemenet ja paloittele ne. Paahda paloja öljytilkassa paistinpannulla niin, että ne hieman pehmenevät ja saavat väriä. Jäähdytä hieman.
2. Viipaloi valkosipulinkynnet ja sekoita kulhossa ne sekä kaikki muut aineet keskenään. Kääntele lopuksi joukkoon paahdetut paprikat.
3. Lusikoi paprikat marinadeineen purkkiin ja sulje tiiviisti. Kääntele purkkia pari kertaa ylösalaisin, jotta maut sekoittuvat.
4. Anna marinoitua vähintään yön yli jääkaapissa.
Kokeile myös näitä paprikaherkkuja:
Kotiliesi.fi: Kolmen juuston paprikat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous