Marinoitu kotijuusto
Tarjoa marinoitu kotijuusto esimerkiksi itse tehdyn limpun kanssa.
Ainekset
- 1 kotijuusto (noin 250 g)
- 2 dl rypsiöljyä
- 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- tuoreita yrttejä (timjamia, basilikaa, persiljaa, rakuunaa)
- viher- ja roseepippureita
- suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita öljyyn hunaja, yrtit, pippurit ja mausta suolalla.
2. Puolita juusto ja pane pieneen kulhoon. Kaada päälle mausteöljy ja lisää pinnalle viipaloidut valkosipulinkynnet.
3. Anna maustua kylmässä yön yli. Kääntele juustoa pari kertaa maustumisen aikana. Tarjoa joululimpun kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous