Reseptit

Marinoitu kotijuusto

Tarjoa marinoitu kotijuusto esimerkiksi itse tehdyn limpun kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 kotijuusto (noin 250 g)
  • 2 dl rypsiöljyä
  • 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • tuoreita yrttejä (timjamia, basilikaa, persiljaa, rakuunaa)
  • viher- ja roseepippureita
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita öljyyn hunaja, yrtit, pippurit ja mausta suolalla.

2. Puolita juusto ja pane pieneen kulhoon. Kaada päälle mausteöljy ja lisää pinnalle viipaloidut valkosipulinkynnet.

3. Anna maustua kylmässä yön yli. Kääntele juustoa pari kertaa maustumisen aikana. Tarjoa joululimpun kanssa.

X