Reseptit

Marjasuklaa

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g taloussuklaata
  • 2 dl tuoreita vadelmia

Valmistusohje

6–8 annosta mokkakuppeihin tai ryyppylaseihin jaettuna

Kuumenna kerma kiehumispisteeseen. Ota tulelta ja rouhi joukkoon suklaa. Anna sulaa koko ajan sekoittaen. Jatka vatkaamista. Jäähtymistä nopeuttaa, kun nostat kulhon kylmän vesiastian päälle. Lisää vadelmat ja jatka vaahdottamista. Kun suklaa muuttuu jähmeäksi ja elastiseksi, jälkiruoka on valmis. Tarjoa heti.

Vihje:

Vaahto sopii myös kakun täytteeksi. Mausteeksi käy myös karpalo.

X