Mascarpone-kinuski-marjatorttu
Mascarpone-kinuski-marjatorttu valmistuu nopeasti. Tee keksipohja jääkaappiin odottamaan ja täytä torttu juuri ennen tarjoilua.
Ainekset
Keksipohja
- 200 g digestivekeksejä
- 75 g sulatettua voita
Täyte
- 250 g mascarpone-tuorejuustoa
- 2 dl vispikermaa
- 3 rkl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl sitruunan raastettua kuorta
- 1 1/2 dl valmista kinuskikastiketta
Pinnalle
- 400 g tuoreita marjoja (esim. mansikoita ja vadelmia)
- tomusokeria
- 1/2 dl valmista kinuskikastiketta
Valmistusohje
Mascarpone-kinuski-marjatorttu leivotaan helposti näin:
1. Murskaa keksit tasaiseksi jauhelmaksi. Sekoita joukkoon jäähtynyt voisula. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille (n. 1,5 cm korkeuteen riittää). Nosta keksipohja jääkaappiin jähmettymään.
2. Sekoita kulhossa mascarpone ja vispikerma varovasti tasaiseksi seokseksi. Lisää sokerit ja raastettu sitruunan kuori. Vaahdota seos sähkövatkaimella keskinopeudella paksuhkoksi vaahdoksi.
3. Irrota keksipohja varovasti irtopohjavuoasta ja nosta se tarjoiluvadille.
4. Levitä pohjalle kinuskikastike ja lusikoi päälle mascarponetäyte.
5. Koristele mascarpone-kinuski-marjatorttu marjoilla ja kinuskikastikkeella juuri ennen tarjoilua.
Katso myös: Marja-mascarponekakku
Katso myös Kotiliesi.fi: Pääsiäiskakku – listasimme ohjeet pääsiäisen makeimpiin kakkuihin!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous