Meksikolainen munakaswrap
Meksikolainen munakaswrap toimii aamupalaksi, brunssilla ja lounaalla. Tortillan väliin rullataan munakokkeli ja meksikolaisia makuja.
Ainekset
Meksikolainen munakaswrap
- 3 rkl oliiviöljyä
- 4 maissitortillaa
- 1 jalapeno hienonnettuna
- 1 pieni punainen chili hienonnettuna
- 1 pieni sipuli kuutioituna
- 1 pihvitomaatti kuutioituna
- 6 isoa kananmunaa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 11/2 dl cheddarjuustoraastetta
- 1-2 kypsää avokadoa viipaleina
Valmistusohje
Meksikolainen munakaswrap valmistuu helposti näin:
1. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Paahda maissitortillat rapeiksi ja mausta pinnat kevyesti suolalla. Nosta ne talouspaperin päälle valumaan hetkeksi.
2. Lisää pannulle tarvittaessa tilkka öljyä ja kuullota jalapenoa, chiliä ja sipulia pari minuuttia. Lisää puolet tomaattikuutioista ja paista minuutin verran.
3. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Kaada munamassa pannulle ja sekoittele sitä koko ajan puuhaarukalla, niin että siitä tulee irtonaista. Älä kypsennä kokkelia liikaa, vaan jätä se kosteaksi ja meheväksi. Mausta munakokkeli suolalla ja musta pippurilla.
4. Nosta tortillat lautasille. Lusikoi päälle munakokkelia ja viimeistele annokset juustoraasteella, avokadolla, lopuilla tomaattikuutioilla ja halutessasi chililastuilla ja kastikkeella.
Vinkki! Tarjoa meksikolaine munakaswrap brunssilla tai lounaaksi meksikolaisen tomaattisalsan kanssa.
Ohje on julkaistu Seura-lehdessä 10/2024.
Lue lisää: Teresa Välimäen reseptit
Lue lisää Kotiliesi.fi: Omeletti-lohirullat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous