Mustikkapannarit
Raejuusto tekee mustikkapannareista tavallista tuhdimpia. Ihana pikkupannarit voit tarjota vaikka leppoisalla viikonloppuaamiaisella.
Ainekset
Mustikkapannarit:
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1 tl soodaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 rkl kanelisokeria
- 4 dl piimää
- 2 dl raejuustoa
- 2 kananmunaa
- 2 rkl öljyä
- 2 1/2 dl mustikoita
- voita paistamiseen
Valmistusohje
Mustikkapannarit valmistuvat näin:
Mustikkapannarit paistetaan meheviksi pannulla ja nautitaan vaahterasiirapin ja marjojen kanssa.
1. Sekoita ensin jauhot ja muut kuivat ainekset kulhossa. Sekoita piimä, raejuusto, munat ja öljy keskenään toisessa kulhossa.
2. Kaada kuivat aineet koko ajan hyvin sekoittaen piimän joukkoon ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia. Lisää taikinaan mustikat.
3. Paista voissa pannulla paksut mustikkapannukakakut ja tarjoa ne esimerkiksi vaahterasiirapin, marjojen tai hillon kanssa.
Kaipaatko lisää pannukakkureseptejä? Kokeile vaikkapa herkullisia vegaanisia pannukakkuja, perinteisempää vaniljaista pannukakkua tai banaanipannaria, joka syntyy näppärästi jo hieman tummuneista banaaneista.
Katso myös: Amerikkalaiset pannukakut –kaikkien aikojen hittiohje!
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään Ahvenanmaan pannukakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous