Reseptit

Mustikkapannarit

Raejuusto tekee mustikkapannareista tavallista tuhdimpia. Ihana pikkupannarit voit tarjota vaikka leppoisalla viikonloppuaamiaisella.
Teksti: Anna.fi Kuvat: Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mustikkapannarit:

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl kanelisokeria
  • 4 dl piimää
  • 2 dl raejuustoa
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl öljyä
  • 2 1/2 dl mustikoita
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

Mustikkapannarit valmistuvat näin.

1. Sekoita jauhot ja muut kuivat ainekset kulhossa. Sekoita piimä, raejuusto, munat ja öljy keskenään toisessa kulhossa.

2. Kaada kuivat aineet koko ajan sekoittaen piimän joukkoon ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia. Lisää mustikat.

3. Paista voissa pannulla paksut mustikkapannarit ja tarjoa ne esimerkiksi vaahterasiirapin ja marjojen kanssa.

Katso myös: Amerikkalaiset pannukakut – katso hittiohjeemme!

Katso myös Kotiliesi.fi: Ahvenanmaan pannukakku

X