Reseptit

Mustikkapannarit

16.11.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Raejuusto tekee mustikkapannareista tavallista tuhdimpia. Ihana pikkupannarit voit tarjota vaikka leppoisalla viikonloppuaamiaisella.

Ainekset

Mustikkapannarit:

5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kanelisokeria
4 dl piimää
2 dl raejuustoa
2 kananmunaa
2 rkl öljyä
2 1/2 dl mustikoita
voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Sekoita jauhot ja muut kuivat ainekset kulhossa. Sekoita piimä, raejuusto, munat ja öljy keskenään toisessa kulhossa.

2. Kaada kuivat aineet koko ajan sekoittaen piimän joukkoon ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia. Lisää mustikat.

3. Paista voissa pannulla paksuja pannukakkuja ja tarjoa ne esimerkiksi vaahterasiirapin ja marjojen kanssa.

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme