Nopea kuningatar-jogurttikermakakku
Näyttävä kuningatarkermakakku yhdistää komeat kerrokset, suussa sulavan kerma-jogurttivaahdon ja makeat marjat. Kolmikerroksinen ihanuus kootaan valmiista kakkupohjista, ja täytteet voi esivalmistella jääkaappiin valmiiksi, jolloin leivonnainen on nopea koota hetki ennen tarjoilua.
Ainekset
Nopea kuningatar-jogurttikermakakku:
- 1 pkt kolmikerroksista kakkupohjaa
Täyte:
- 2 kypsää banaania
- puolikkaan sitruunan mehu
- 2 dl kuohukermaa
- 1,5 dl tomusokeria
- 2 dl paksua maustamatonta jogurttia
- 1 l mustikoita, vadelmia ja mansikoita
Koristeluun:
- 0,5 l mustikoita, vadelmia ja mansikoita
Valmistusohje
1. Soseuta banaanit ja sekoita joukkoon sitruunamehu.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita tomusokeri ja jogurtti ja kääntele joukkoon kermavaahto. Puhdista marjat ja paloittele mansikat pieniksi lohkoiksi tai viipaleiksi.
3. Nosta ensimmäinen kakkupohja vadille ja lusikoi päälle kolmannes banaanisoseesta. Lisää kolmannes kerma-jogurttivaahdosta ja lopuksi marjoja. Tee toinen kerros samaan tapaan. Nosta viimeinen kakkupohja päällimmäiseksi ja levitä sille loput banaanisoseesta ja kerma-jogurttiseoksesta.
4. Koristele kakku marjoilla ja tarjoile heti.
Kommentit
Jauhoton piirakkapohja. Kun en voi syödä jauho tuoteitta ollenkaan mustikkapiirakka voin Muna saa olla vähän sokeria sooda. T. Ursula
Kommentit
Jauhoton piirakkapohja. Kun en voi syödä jauho tuoteitta ollenkaan mustikkapiirakka voin Muna saa olla vähän sokeria sooda. T. Ursula
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous