Reseptit

Nopea lohi-perunapannu

Nopea ja helppo lohi-perunapannu on vartissa valmista ja sopii myös keventäjän ruokalistalle, sillä siinä on energiaa vain  170 kcal/annos.

Teksti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 400 g peruna-juuressekoitusta
  • 200 g lämminsavustettua lohta
  • 2 kananmunaa
  • 100 g yrttituorejuustoa (rasvaa 2 %)
  • 1 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria

Valmistusohje

1. Kypsennä perunoita välillä sekoitellen korkeareunaisella paistinpannulla noin 5 minuuttia.
2. Sekoita tuorejuusto, vesi, munat ja mausteet keskenään. Kun perunat ovat hieman ruskistuneet ja kypsyneet, lisää pannulle tuorejuustoseos. Ripottele pinnalle lohikuutiot.
3. Laita kansi päälle ja anna paistua vielä noin 3–5 minuuttia, kunnes muna-tuorejuustoseos on hyydyttänyt perunaseoksen. Tarjoa lohi-perunapannu vihreän salaatin kera.

X