Paahdetut kaalit
Paahdetut kaalit ovat moderni lisukevaihtoehto kermaperunoille. Lehtikaali ja kukkakaali saavat särmää chilistä.
Ainekset
Paahdetut kaalit
- 100 g lehtikaalia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 chilipalko
- 11/2 tl sormisuolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 kukkakaali
Valmistusohje
Paahdetut kaalit tehdään helposti näin:
1. Irrota lehtikaalin lehdet ruodeista. Levitä lehdet pellille. Kääntele joukkoon puolet öljystä ja mausteista. Kuivata kaalia 150-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Siirrä lehdet pois pelliltä.
2. Riko kukkakaali pieniksi nupuiksi pellille. Mausta lopuilla mausteilla. Paahda 180 asteessa 20 minuuttia. Yhdistä kaalit. Tarjoa paahdetut kaalit yrttimarinoidun naudan ulkofileen ja punaviinikastikkeen kera.
Ohje on julkaistu Anna-lehdessä 13/2024.
Lue lisää Kotiliesi.fi: Kolmen kaalin pelti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous