Reseptit

Paahtoleipää pavuilla, pekonilla ja kananmunalla

13.3.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

0,5 tlk papuja tomaattikastikkeessa
ripaus suolaa ja mustapippuria
muutama tippa tabascoa
1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
0.5 pkt pekonia
1 kananmuna
2 viipaletta paahtoleipää
nokre voita

Valmistusohje

Klassikkojen klassikko: paahtoleipää, kananmuna, pekonia ja papuja. 

1. Kaada pavut pieneen kattilaan ja kuumenna. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria sekä tabascolla. Lisää lopuksi hienonnettu basilika. 

2. Paista pekonit rapeiksi ja kananmuna kypsäksi paistinpannulla, mausta kananmuna kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Paahda leivät ja voitele ne voilla. Laita leivät lautaselle ja lusikoi päälle papuseos. Lisää paistettu kananmuna ja pekoniviipaleet. Tarjoile heti.

Katso myös:

Kananmunatoast 

Pekonipannarit

Kotiliesi: Kappelileipä 

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *