Palsternakka-perunasose
Tarjoa palsternakka-perunasose karitsan paahtopaistien lisäkkeenä.
Ainekset
- 500 g palsternakkaa
- 2 jauhoista perunaa
- vettä
- mineraalisuolaa
- 1 dl ruokakermaa
- (+ juuresten keitinlientä)
Valmistusohje
Kuori ja paloittele palsternakat sekä perunat. Pane juurekset kattilaan ja lisää sen verran vettä, että ne peittyvät. Mausta maun mukaan mineraalisuolalla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä juureskuutiot pehmeiksi. Valuta vesi pois, mutta ota se talteen.
Soseuta juurekset sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja tarvittaessa tilkka keitinlientä, että saat sopivan sakean soseen. Kuumenna sose ja tarjoa se karitsan paahtopaistien lisäkkeenä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous