Reseptit

Parmesaanioliivit

Parmeesaani oliivit ovat pikantti lisä pastaan tai maistuva yhdistelmä leivän kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g erivärisiä oliiveja
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 4 rkl karkeaa parmesaania
  • mustapippuria, suolaa

Valmistusohje

1. Lisää öljyyn basilikasilppu, valkosipuli, parmesaani ja mausteet.

2. Pane oliivit kulhoon, kaada päälle öljy. Anna maustua yön yli.

3. Tarjoa leivän kanssa tai sekoita öljyineen pastan joukkoon.

Katso myös:

Yrttimarinoidut oliivit, Ruoka.fi
Marinoidut chilioliivit, Ruoka.fi
Oliivikeksit, Kotiliesi.fi

X