Parmesaanioliivit
Parmeesaani oliivit ovat pikantti lisä pastaan tai maistuva yhdistelmä leivän kanssa.
Ainekset
- 200 g erivärisiä oliiveja
- 2 dl oliiviöljyä
- 1 ruukku basilikaa
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 4 rkl karkeaa parmesaania
- mustapippuria, suolaa
Valmistusohje
1. Lisää öljyyn basilikasilppu, valkosipuli, parmesaani ja mausteet.
2. Pane oliivit kulhoon, kaada päälle öljy. Anna maustua yön yli.
3. Tarjoa leivän kanssa tai sekoita öljyineen pastan joukkoon.
Katso myös:
Yrttimarinoidut oliivit, Ruoka.fi
Marinoidut chilioliivit, Ruoka.fi
Oliivikeksit, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous