Reseptit

Pikapaistettua tofua, parsakaalia ja pinaattia

Paistettu tofu, parsakaali ja pinaatti saavat lisämakua saksanpähkinöistä.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g parsakaalia
  • vettä, mineraalisuolaa
  • 200 g pinaatinlehtiä
  • 250 g yrttitofua
  • 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl rouhittuja saksan- tai pekaanipähkinöitä
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

 

Huuhdo ja paloittele parsakaali. Keitä paloja miedosti mineraalisuolalla maustetussa vedessä pari minuuttia. Huuhdo ja kuivaa parsakaalinpalat. Huuhdo ja kuivaa pinaatinlehdet. Kuivaa ja kuutioi tofu.

Kuumenna öljy pinnoitetussa paistinpannussa. Lisää tofukuutiot ja paista niitä pari minuuttia. Mausta paistuneet tofukuutiot soijakastikkeella ja ota ne pannusta pois.

Lisää tarvittaessa tilkka öljyä pannuun. Lisää parsakaali, pinaatti sekä saksan- tai pekaanipähkinät ja jatka paistamista pari minuuttia. Kumoa tofukuutiot takaisin pannuun ja mausta ruoka maun mukaan mustapippurilla.

X