Reseptit

Pizzapohja leivinjauheella

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ¼ tl suolaa
  • 75 g voita tai margariinia
  • 2 dl maitoa

Valmistusohje

1. Sekoita rasva kuiviin aineisiin, lisää maito ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

2. Levitä pizzapohjan päälle haluamasi täytteet ja kypsennä 225-250-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Vinkki: Itse tehdyn tomaattikastikkeen voit korvata oreganolla, valkosipulilla ja pippurilla maustetulla tomaattimurskalla. Valuta murskasta enin neste pois ennen maustamista.

X