8.5.2012

Pizzapohja leivinjauheella

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
75 g voita tai margariinia
2 dl maitoa

Valmistusohje

1. Sekoita rasva kuiviin aineisiin, lisää maito ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

2. Levitä pizzapohjan päälle haluamasi täytteet ja kypsennä 225-250-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Vinkki: Itse tehdyn tomaattikastikkeen voit korvata oreganolla, valkosipulilla ja pippurilla maustetulla tomaattimurskalla. Valuta murskasta enin neste pois ennen maustamista.

Kommentit (5)

Lisäisin nestettä varovaisesti. Tein tämän vedellä ja melko vetelä taikina tuli, jota oli hankalaa saada levitettyä pellille. Leivinjauheen maku jo valmiissa pohjassa myös hieman hämää. Paistettuna pohja kuitenkin oli ihan syötävissä.




0



0

Tämä ei ole pizza-pohjaa nähnykkää… Siis mitä aktuaalista v***** tässäkin on nytten ajateltu. en suosittele!!




0



0

Hyvää pitsaa tulee tällä ohjeella! Saa tehtyä tosi ohuen pohjan. Eikä tarvitse hiivan kanssa pelleillä 🙂




0



0

Lisäisin nestettä varovaisesti. Tein tämän vedellä ja melko vetelä taikina tuli, jota oli hankalaa saada levitettyä pellille. Leivinjauheen maku jo valmiissa pohjassa myös hieman hämää. Paistettuna pohja kuitenkin oli ihan syötävissä.




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi