Porkkana-yrttiohratto
Lämmin porkkana-yrttiohratto on värikäs lisäke pääsiäispöytään.
Ainekset
- 3 porkkanaa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 tl rypsiöljyä
- 3 dl täysjyväohrasuurimoita
- 3 dl kasvislientä
- 2 dl porkkanamehua
- ripaus suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
- 1 dl hienonnettuja yrttejä (minttua, persiljaa)
koristeeksi:
- herneenversoja
Valmistusohje
1. Kuori ja leikkaa porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa, lisää joukkoon porkkanat ja sekoita hetken.
2. Lisää ohrasuurimot, kasvisliemi ja porkkanamehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 8 minuuttia, kunnes suurimot ovat kypsiä ja neste on imeytynyt suurimoihin.
3. Mausta ohratto suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita lopuksi joukkoon runsaasti hienonnettuja yrttejä. Koristele annos herneenversoilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous