Reseptit

Puolukkaglögi

Puolukoista ja mausteista syntyy joulun raikkain glögi. Nappaa Teresa Välimäen jouluinen resepti.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Puolukoista ja mausteista syntyy joulun raikkain glögi. Nappaa Teresa Välimäen jouluinen resepti.

Ainekset

  • 400 g pakastepuolukoita
  • 1 l vettä
  • 1 tähtianis
  • 1 kanelitankopala
  • tuoretta inkivääriä
  • 1.5 dl täysruokosokeria (1,5 - 2 dl)

tarjoiluun:

  • kuivattuja karpaloita tai puolukoitakookoslastuja

Valmistusohje

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Laske lämpöä ja keitä kannen alla noin 30 minuuttia.

2. Siivilöi glögi laseihin tai kannuun.

3. Tarjoile kuivattujen karpaloi­den, puolukoiden ja kookoslastu­jen kera.

X