Reseptit

Puolukkaglögi

17.11.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Puolukoista ja mausteista syntyy joulun raikkain glögi. Nappaa Teresa Välimäen jouluinen resepti.

Ainekset

400 g pakastepuolukoita
1 l vettä
1 tähtianis
1 kanelitankopala
tuoretta inkivääriä
1.5 dl täysruokosokeria (1,5 - 2 dl)

tarjoiluun:

kuivattuja karpaloita tai puolukoitakookoslastuja

Valmistusohje

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Laske lämpöä ja keitä kannen alla noin 30 minuuttia.

2. Siivilöi glögi laseihin tai kannuun.

3. Tarjoile kuivattujen karpaloi­den, puolukoiden ja kookoslastu­jen kera.

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme