Raparperi-fetapaistos
Raparperi-fetapaistos yhdistää kevään suosikkiherkun ja trendikkään uunifetan. Tarjoa maukas paistos hyvän maalaisleivän kanssa.
Ainekset
Raparperi-fetapaistos
- 400 g raparperia
- 200 g fetajuustoa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 tl chililastuja
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Lisäksi
- 100 g baby- tai ruukkulehtikaalia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Raparperi-fetapaistos tehdään helposti näin:
1. Pese ja kuivaa raparperit. Leikkaa ne viipaleiksi tai 2–3 cm pitkiksi pätkiksi.
2. Levitä raparperit keskikokoisen uunivuoan pohjalle. Nosta päälle fetajuustopala. Valuta pinnalle oliiviöljy ja hunaja. Mausta chili-lastuilla, suolalla ja mustapippurilla. Paista 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
3. Revi lehtikaalit kulhoon. Kääntele lehtikaalin joukkoon oliiviöljy, sitruunamehu ja mausteet.
4. Ripottele lehtikaalit feta-raparperipaistoksen päälle. Tarjoa halutessasi hyvän leivän kera.
Katso myös: Grillifeta on superhelppo kesäherkku! Katso myös 7 muuta suosikkireseptiä fetasta
Katso myös Kotiliesi.fi: Raparperin pakastaminen – säilö runsas sato helposti ja nopeasti talteen
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous