Reseptit

Rapeat kanaleikkeet

Kullanruskeat ja rapeat kanaleikkeet ovat hitti! Parmankinkku, mozzarella ja rapea parmesaani-pankokuorrutus loihtivat kanasta herkkua.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Rapeat kanaleikkeet

  • 6 broilerin ohutleikettä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1 pallo mozzarellajuustoa viipaleina
  • 25 g tuoreita basilikanlehtiä
  • 6 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 3 dl pankojauhoja
  • 2 dl parmesaanijuustoa raastettuna
  • 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • n. 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Nosta ohutleikkeet leivinpaperin päälle työlaudalle ja mausta ne molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.

2. Lisää jokaisen leikkeen päälle mozzarellaviipale ja tuoreita basilikan lehtiä. Kääräise ympärille kinkkuviipaleet.

3. Nostele paketoidut leikkeet uunipellille.

4. Sekoita pankojauhojen joukkoon parmesaani ja lehtipersilja. Lisää myös ripaukset suolaa ja mustapippuria. Lusikoi seos leikkeiden päälle.

5. Valuta pinnoille reilusti oliiviöljyä.

6. Paista rapeat kanaleikkeet 200-asteessa uunissa noin 20 minuuttia.

Lue myös: Chimichurri-broileri

Lue myös Kotiliesi.fi: Yrttikuorrutettua broileria

X