Riisipannacotta
Riisipannacotta on yhdistelmä suomalaista joulua ja italialaista ruokaperinnettä. Pannacottan pohjana on valmis riisipuuro,
Ainekset
Riisipannacotta
- 1 liivatelehti
- 2 dl kuohukermaa
- 1 1/2 rkl sokeria
- 1/2 tl kardemummaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 150 g (n. 3 dl) riisipuuroa
Lisäksi
- karpaloita
Valmistusohje
1. Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen. Kiehauta kerma sokerin ja kardemumman kanssa. Puserra liivate kuivaksi ja liuota kuumaan kermaan. Mausta kerma vaniljasokerilla ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
2. Sekoita kerma kylmän riisipuuron joukkoon. Jaa riisipannacotta pieniin annosastioihin, jäähdytä jääkaapissa. Viimeistele annokset karpaloilla.
Lue myös: Kermalikööri-pannacotta
Lue myös Kotiliesi.fi: Omenapannacotta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous